Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Mariah Carey szörnyen viselkedett a forgatáson

A Twitteren tálalt ki az énekesnőről a színész.
Mariah Carey alaposan ráfaragott a dívás viselkedése miatt: A szerencse háza forgatásán akkora hisztit csapott, hogy végül kivágták a filmből.

Elsőként a film főszereplője, Will Ferrell mesélt a Late Night című műsorban arról, hogy Mariah óriási késéssel jelent csak meg a forgatáson, és nem volt hajlandó az előre leegyeztetett forgatókönyv szerint eljárni, mondván: "Édesem, én aztán biztos nem csinálnék ilyet!"

A film másik sztárja, Cedric Yarbrough Twitteren fakadt ki: egy hosszú posztban szapulta az énekesnő viselkedését:

- Hol is kezdjem? Mariah amatőr módon viselkedett, ráadásul borzasztóan agresszív volt a rendezővel. Irreális kérései voltak, például akart egy ventilátort, ami folyamatosan a haját fújja, de az egyetlen dalt, amit el kellett volna énekelnie, nem volt hajlandó előadni, ráadásul a végén, amikor lelőtték volna a karakterét, közölte, hogy csak akkor vállalja, ha inkább Wonder Womanhez hasonlóan eltérítheti a felé repülő golyókat.

- Könyörgöm, előre lebeszéltünk mindent, rengeteget fizettünk egy napi "munkájáért", és semmit nem volt hajlandó úgy csinálni, ahogy ígérte. Régen tiszteltem Mariah-t, de tiszteletlen mindenkivel, és úgy viselkedik, mint egy díva. Hiányzik a régi Mariah. Viselkedj már úgy, mint egy profi - írta a posztban.

Forrás...

Nincsenek megjegyzések