Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Nem viselt melltartót Blac Chyna, ez lett a vége

Melltartó nélkül próbálta ki 350.000 dollárt érő új autóját Blac Chyna, aki arról híres, hogy ismert pasikkal kavar. Ismerjétek meg.
Kezdjük az elején: ki is az a Blac Chyna? A hölgy modellként próbált nagyot dobbantani az Egyesült Államokban, még 2008-ban. Végül inkább lett celeb, mintsem modell, de azért egy saját szépségápolási márkával büszkélkedhet. Később saját szalont is nyitott Los Anglesben. Hírnevét, nem a  szuper krémeknek vagy a felejthető modellkedésének köszönheti, hanem a híres szeretőinek. Összejött például Tygával, valamint Rob Kardashiannal is, mindkét férfinak szült gyereket. A dolog még érdekesebb annak fényében, hogy Tyga később Kardashian egyik testvérével kavart. Hát nem szép ez a Hollywood?

Nos, ő Blac Chyna, aki barátaival kiugrott vacsorázni Los Angeles egyik felkapott éttermébe. Viszont nagyon szoríthatta a melltartót, mert azt bizony a otthon hagyta, így pedig kibuggyantak a keblei, ahogyan bemászott a 350.000 dollárt érő Ferrariba.

NLCafé.hu

Nincsenek megjegyzések