Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Bella Hadid 70-es éveket idéző frizurája máris a nyár kedvence

A divatvilág talán egyik legfontosabb díjátadó eseménye a CFDA gála, ahol a legtehetségesebb fiatal tervezőket díjazza a Vogue magazin és a divatszövetség. 
A kitüntetés mára már olyan neves tervezőkké vált fiatal tehetségeknek segített elindítani a karrierjét, mint az Olsen ikrek The Row márkája, Alexander Wang vagy a Proenza Schouler, idén pedig az este legfontosabb díját a Calvin Klein háznál tevékenykedő Raf Simons kapta.

Hosszasan mesélhetnénk a különböző kategóriák nyerteseiről, de most inkább a szenzációsabb hírekre hagyatkozunk, és bemutatjuk Bella Hadid legújabb szalagcímeket kiváltó frizuráját.

A topmodell, aki már egy ideje ezt a modellektől egészen szokatlanul rövid hajformát viseli, most még egy adagot rádobott a tűzre, és frufrut is vágatott az állig érő frizurájához. Persze, nem lepődnénk meg, hogyha a 70-es éveket idéző hajstílus tulajdonképpen fodrásztrükk lenne, és Bella Hadid csak egy felcsatolható frufrut kapott volna erre az estére.

Mindenesetre, ha ez a haj valódi, akkor remekül áll Bella Hadidnak, és reméljük egy ideig nem változtat rajta, ha pedig csak paróka és nem valódi, akkor nagyon annak tűnik, és gratulálunk a fodrászának!

Nincsenek megjegyzések