Nézd, ki csókolja Iszak Esztit!

Hírességeink egy belvárosi üzlet megnyitóján jártak, ahol igencsak furcsa párosok alakultak ki. Mi nem gondoltuk volna, hogy valaha közös képen látjuk Iszak Esztit és a zenészt.
A budapesti üzlet megnyitója rendkívül jó hangulatban telt: fogytak a koktélok, hatalmas tömeg volt, a zenét pedig egy DJ biztosította. Az eseményen ott volt többek között Ganxsta Zolee, aki kislányával, Zoéval érkezett, akinek szintén nagyon tetszettek a márka darabjai.

„Hihetetlenül jó és ütős ötlet, nagyon örülök, hogy ilyen menő lett a brand. Egyébként kislányommal elterveztük, hogy éjszaka visszajövünk símaszkban és kiraboljuk a boltot” – viccelt Ganxsta. 

A bulikirály Fluor Tomi is tiszteletét tette, akinek gyakorlatilag védjegyévé vált a baseballsapka, így nem volt kérdés, hogy ő is odavan a márkáért.

„Jó, hogy Európának meg tudjuk mutatni a budapestiséget, hogy mi is ide tartozunk. Magyarországon már hihetetlenül népszerű a márka, és nemcsak a fővárosban. Valahogy megjelenik benne a szabadság, ami számunkra nagyon fontos érték. Büszke vagyok rá, hogy ezzel a márkával az egész világnak üzenhetjük, hogy Magyarország egy igazi buliszíntér, itt rengeteg a látnivaló, és ide tényleg érdemes eljönni” – mondta. 

A buli hangulatnak megfelelő képek is készültek. Például Cinthya Dictatorról és Lakatos Márkról, akik azért szívesen pózolnak a kameráknak. 

Viszont arra nem számítottunk, hogy Iszak Esztert és Ganxsta Zoleet így látjuk együtt. 
Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés:

Kedvelj minket

Powered by Jasper Roberts - Blog