Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Nézd, ki csókolja Iszak Esztit!

Hírességeink egy belvárosi üzlet megnyitóján jártak, ahol igencsak furcsa párosok alakultak ki. Mi nem gondoltuk volna, hogy valaha közös képen látjuk Iszak Esztit és a zenészt.
A budapesti üzlet megnyitója rendkívül jó hangulatban telt: fogytak a koktélok, hatalmas tömeg volt, a zenét pedig egy DJ biztosította. Az eseményen ott volt többek között Ganxsta Zolee, aki kislányával, Zoéval érkezett, akinek szintén nagyon tetszettek a márka darabjai.

„Hihetetlenül jó és ütős ötlet, nagyon örülök, hogy ilyen menő lett a brand. Egyébként kislányommal elterveztük, hogy éjszaka visszajövünk símaszkban és kiraboljuk a boltot” – viccelt Ganxsta. 

A bulikirály Fluor Tomi is tiszteletét tette, akinek gyakorlatilag védjegyévé vált a baseballsapka, így nem volt kérdés, hogy ő is odavan a márkáért.

„Jó, hogy Európának meg tudjuk mutatni a budapestiséget, hogy mi is ide tartozunk. Magyarországon már hihetetlenül népszerű a márka, és nemcsak a fővárosban. Valahogy megjelenik benne a szabadság, ami számunkra nagyon fontos érték. Büszke vagyok rá, hogy ezzel a márkával az egész világnak üzenhetjük, hogy Magyarország egy igazi buliszíntér, itt rengeteg a látnivaló, és ide tényleg érdemes eljönni” – mondta. 

A buli hangulatnak megfelelő képek is készültek. Például Cinthya Dictatorról és Lakatos Márkról, akik azért szívesen pózolnak a kameráknak. 

Viszont arra nem számítottunk, hogy Iszak Esztert és Ganxsta Zoleet így látjuk együtt. 

Nincsenek megjegyzések