Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Erzsébet királynő imádja a sorozatokat: még késni is képes a kedvence miatt

Erzsébet királynő szigorú, ha másokról van szó, ám ő képes késni is hivatalos programjairól, ha egy sorozatról van szó. A királynő ugyanis nem hagyja ki a kedvencét: Eastendersért még egy vacsorát is elhalasztott.
Erzsébet királynő szigorú uralkodó hírében áll, Katalin hercegnő és közte folyamatosak a viták a királyi szabályok betartása miatt. Önmagával viszont már jóval engedékenyebb az uralkodó, kiderült, hogy a kedvenc sorozatáért még késni is hajlandó. Erzsébet királynő ugyanis odavan az Eastendersért, volt már rá péda, hogy a szabályokat is felrúgta, hogy megnézhesse.

Egy alkalommal a kastélyban a kőbe vésett időpontban felszolgált vacsorát is el kellett halasztani, mert az évadzáró epizódot mindenképpen látni akarta Erzsébet - írja a Daily Star. Kiderült, hogy a királynő egyetlen részt sem hagyott még ki, és ha éppen hivatalos ügyekben úton van, akkor felveteti a leadott részeket.

Nincsenek megjegyzések