Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Kovács Patríciáék évekig próbálták megmenteni házasságukat

Kilenc év után véget ért Kovács Patrícia és férje, Gusztos Péter kapcsolata.
A volt SZDSZ-es politikust és a színésznőt gyermekük örökre összeköti, de többé nem alkotnak egy párt. Gusztos és felesége a Facebookon jelentette be a hírt, megelőzve a találgatásokat.

„A legjobb az, ha mi mondjuk el és ha együtt mondjuk el. (...) A közösségi oldalakon mindannyian hajlamosak vagyunk csak a szépet és jót mutatni magunkból és az életünkből, így akik a távolból követnek minket, nyilván megdöbbennek majd ezeken a sorokon. De az élet nem a legjobb pillanatainkból készült fotók gyűjteménye, sokkal összetettebb, bonyolultabb annál. Idén volt 9 éves gyönyörű kapcsolatunk, mely két éve komoly válságba került. Mindent megtettünk ebben a két évben, ami erőnkből telt, hogy rendbe hozzuk. Akik ismernek minket, tudják, mekkorát küzdöttünk érte, egymásért” – írták.

Az egykori szerelmesek azonban nem jártak sikerrel, és bár együtt nevelt gyermekeik, közös lányuk, a hároméves Hanna Lujza „Majszi” és a Péter előző házasságából született Sári (12) összeköti őket, külön utakon folytatják tovább.

„Jobbnak látjuk, ha most elengedjük egymás kezét – áll mindkettejük közösségi oldalán. – Békében kü­lön­költözünk. De közel maradunk egymáshoz, mert összekapcsolnak minket a gyerekek, a ku­tyáink, a közösen létrehozott alapítvány és természetesen az az erős kötődés, ami eddig elhozott minket. Esküvői meghívónkon hét éve ez állt: együtt leszünk, mint a gemenci szarvasok. Az ár most elsodort minket egymás mellől. De a szeretet köztünk végtelen.”

A történtekkel kapcsolatban szerettük volna megkérdezni a feleket, mi vezetett kapcsolatuk megromlásához, ám Gusztos Péter elhárította érdeklődésünket, mondván, írásos vallomásukban minden benne van, Kovács Patrícia pedig nem reagált a megkeresésünkre.

Titokban keltek egybe

A pár 2010 nyarán, a nyilvánosság kizárásával házasodott össze. A nagy napról utólag számoltak be.

– A megszokott esküvői kötelező köröket mind a ketten kevésbé szeretjük: nem volt menyasszonytánc, nem volt torta, fagyi volt helyette – mesélték Patríciáék az esküvő után az Aktívban. Kovács és Gusztos a nászajándék kapcsán is rendhagyóan gondolkodott, arra kérték a násznépet, hogy ajándékok helyett Suhanj névre hallgató közös alapítványukat támogassák, amelynek célja, hogy megossza a mozgás élményét a sérült és fogyatékos gyermekekkel.

Nincsenek megjegyzések