Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Több milliót kapott kölcsön Gesztesi Károly. Hiába?

Erre kellett neki a pénz.
Gesztesi Károlynak régi vágya volt, hogy Bujtor István stílusában filmet forgasson. Ehhez barátoktól, magántőkéből gyűjtötte össze a szükséges összeget, ám nem véletlen, hogy még nem hallottunk a készülő alkotásról. Ugyanis nem készül. Hiába a milliós kölcsön, Gesztesi még neki sem állt a munkálatoknak.

Ennek egyik oka az idei év legnagyobb sikerfilmje, a Kincsem, mert Gulyás Buda operatőrt elszólította a munka, a forgatás viszont azóta sem kezdődött el. Gesztesi ugyanis fél. Fél belevági egy ekkora feladatba:

"Egyelőre nem voltak veszteségeink a leállás miatt. A pénzt barátoktól kaptam, de nem házaltam, ők maguk kerestek meg, hogy támogatnák a filmet. Régi Zeneművészeti- osztálytársak és barátok az üzleti életből egyaránt tettek bele pénzt. Lehet, hogy még tartok tőle, hogy meglépjem, amit meg kell, de egyszer biztosan meg fogom - ígérte a színész a Ripostnak.

Nincsenek megjegyzések