Breaking News

馃敟 Serpeny艖s kelbimb贸 ropog贸s baconnel s眉tve: isteni, ahogy 谩tj谩rja a szaftja


Mind枚ssze k茅t hozz谩val贸 sz眉ks茅ges ehhez a kiad贸s serpeny艖s, bacon枚s kelbimb贸hoz.

A kelbimb贸 茅s a bacon nagyon j贸l eg茅sz铆tik ki egym谩st a k眉l枚nb枚z艖 fog谩sokban. A s贸s szalonna 铆ze 谩tj谩rja a z枚lds茅get, 茅s eg茅szen 煤j 茅rtelmet ad neki: ez a serpeny艖ben s眉lt v谩ltozat p茅ld谩ul ut谩nozhatatlanul finom k枚ret. Kelbimb贸b贸l mindig frisset v谩s谩rolj, amelynek nincsenek s谩rga levelei. V谩logat谩skor azt is vedd figyelembe, hogy a kisebb darabok 谩ltal谩ban 茅desebbek.

Hozz谩val贸k 4 szem茅lyre

    25 dkg bacon
    25 db kelbimb贸
    s贸 茅s bors 铆zl茅s szerint

Elk茅sz铆t茅s:

A bacont kock谩zd fel, 茅s egy serpeny艖ben olvaszd ki a zs铆rj谩t. A megpirult darabokat sz疟r艖lap谩ttal szedd ki 茅s tedd f茅lre. A visszamaradt zs铆rba tedd bele a kelbimb贸t. Forgasd 枚ssze, hogy mindenhol befedje a zs铆r, 茅s k枚zepes l谩ngon, lefedve s眉sd 枚t percig. Ekkor tedd vissza bele a kis眉lt szalonn谩t. Ha roppan贸sra szeretn茅d, fedetlen眉l pir铆tsd n茅h谩ny percig, ha extra puh谩n, akkor fedd le, 茅s 铆gy p谩rold m茅g egy kis ideig, de k枚zben ellen艖rizd, oda ne kapjon. 脥zl茅s szerint a v茅g茅n megsz贸rhatod s贸val 茅s frissen 艖r枚lt borssal, de 贸vatosan, mert a bacon is s贸s.

Nincsenek megjegyz茅sek