Rozmaringos-fehérboros csirkecomb
Hozzávalók:
4 csirkecomb
2 evőkanál sült csirke fűszerkeverék
4 ág friss rozmaring
só
bors
2 nagy fej vöröshagyma
3 evőkanál olaj
1,5 dl fehérbor
kevés víz
sütőpapír a tepsihez
Elkészítés:
A csirkecombokat megmosom és beszórom mindkét oldalát a fűszerkeverékkel. A tepsibe sütőpapírt teszek, erre 3 evőkanál olajat. Beleteszem a rozmaringágakat és rá a karikázott hagymát. Erre az ágyra fektetem a csirkéket, és ráöntök 1 dl vizet és a bort.
Sütőben ropogós pirosra sütöm. Nem takartam le, de le lehet takarni fóliával.
Burgonyapürével tálaltam, amit hagyományos módon készítettem, kevés szerecsendióval és 1 csokor friss petrezselyemmel, tejjel,vajjal habosra keverve.
4 csirkecomb
2 evőkanál sült csirke fűszerkeverék
4 ág friss rozmaring
só
bors
2 nagy fej vöröshagyma
3 evőkanál olaj
1,5 dl fehérbor
kevés víz
sütőpapír a tepsihez
Elkészítés:
A csirkecombokat megmosom és beszórom mindkét oldalát a fűszerkeverékkel. A tepsibe sütőpapírt teszek, erre 3 evőkanál olajat. Beleteszem a rozmaringágakat és rá a karikázott hagymát. Erre az ágyra fektetem a csirkéket, és ráöntök 1 dl vizet és a bort.
Sütőben ropogós pirosra sütöm. Nem takartam le, de le lehet takarni fóliával.
Burgonyapürével tálaltam, amit hagyományos módon készítettem, kevés szerecsendióval és 1 csokor friss petrezselyemmel, tejjel,vajjal habosra keverve.
Nincsenek megjegyzések
Megjegyzés küldése