Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Rozmaringos-fehérboros csirkecomb

Hozzávalók:

    4 csirkecomb
    2 evőkanál sült csirke fűszerkeverék
    4 ág friss rozmaring
    só
    bors
    2 nagy fej vöröshagyma
    3 evőkanál olaj
    1,5 dl fehérbor
    kevés víz
    sütőpapír a tepsihez

Elkészítés:

A csirkecombokat megmosom és beszórom mindkét oldalát a fűszerkeverékkel. A tepsibe sütőpapírt teszek, erre 3 evőkanál olajat. Beleteszem a rozmaringágakat és rá a karikázott hagymát. Erre az ágyra fektetem a csirkéket, és ráöntök 1 dl vizet és a bort.

Sütőben ropogós pirosra sütöm. Nem takartam le, de le lehet takarni fóliával.

Burgonyapürével tálaltam, amit hagyományos módon készítettem, kevés szerecsendióval és 1 csokor friss petrezselyemmel, tejjel,vajjal habosra keverve.

Nincsenek megjegyzések