Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Saját kenyeret süt az énekesnő

Hiányzik a házias íz Berkes Gabi Balatonon nyaraló gyermekeinek, ezért az énekesnő hétvégeken szállít egy kis hazai kosztot csemetéinek - tudta meg a Life.hu.

A Voice egykori versenyzője nem bánja, sőt kifejezetten örül, ha finom falatokkal kényeztetheti időközben felnőtt gyermekeit.

"A gyerekeim balatoni családi nyaralóban pihennek, és a hétvégeken mindig meglátogatom őket. Ilyenkor bőven viszek saját kezűleg sütött kenyeret, már két éve csak a mi saját készítésű kenyerünket esszük. De pástétomokat, olyan krémeket, körözöttet is készítek nekik, amit reggelire rá lehet kenni a kenyérre. A gyerekek igénylik az anya főztjét. Egy fedél alatt élünk, de amikor már régóta csak elszaladunk egymás mellett, akkor igyekszem legalább egy közös ebédet összehozni. Imádom, hogy egyre többen üljük körül az asztalt, mindenkinek van már párja. Mindig nagy családot szerettem volna, számomra a sok emberre való főzés egyáltalán nem terhes" - osztotta meg velünk az énekesnő.

Forrás: Life.hu