Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Gianni a Balatonon vesz nyaralót

Gianni 1994-ben került Magyarországra ösztöndíjas egyetemistaként, azóta Budapesten él. A vendéglátós műsorvezető most jutott el arra az elhatározásra, hogy a fővároson kívül is megveti a lábát. Nyaralóra vágyik, mégpedig a Balaton északi partján, ha már az olasz tengerpartra nem tud hétvégente leruccanni - árulta el a Life.hu-nak.

Szeretne gyakrabban kizökkenni a heti munka rutinjából Gianni, aki kénytelen volt egészen Olaszországig utazni, ha valóban lazítani akart. Bár az olasz "dolce vita" hangulatát nehéz bármivel is helyettesíteni, úgy tűnik, hogy rátalált a megoldásra.

„A balatoni nyaralótulajdonosoktól gyakran hallottam egy hétvége után, hogy mennyire jól érezték magukat a várositól teljesen eltérő közegben. Ott levesznek minden kelléket, nyakkendőt, öltönyt, fülbevalót, magas sarkú cipőt és mindenki önmagát adja. Együtt iszogatnak, bográcsoznak az emberek, a szomszéd átszalad a frissen sült pogácsával. Nem a harc és az egymás fúrása megy, hanem örömmel élik meg a nyári napokat. Erre vágyom már régóta, így most azt tervezem, hogy az északi parton veszek egy nyaralót, amihez szőlő is tartozik.Természetesen nem én művelném a kertet, hanem valakinek odaadnám bérbe, csak a friss, saját termésű gyümölcsöt szeretném élvezni. Szerintem nem kell a dolgokat túlcifrázni, hanem meg kell elégedni azzal, ami van, és a magyar tenger is ugyanolyan gyönyörű, mint bármi más" – árulta el terveit Gianni, akit még az sem riaszt vissza, hogy hétvégeken tömött sorok araszolnak a Balaton északi partja felé.

„Ez nem gond, már megszoktam az állandó sorban állást Olaszországban, ahol a fizetős autópályakapuk előtt több kilométer hosszan is állnak a kocsik. Apám azt tanította, hogy télen nappal kell utazni, mert akkor jól látsz és nem fagy le az út. Nyáron pedig éjjel, nincs meleg és kevesen vannak. De ha most mindenki betartja ezt a szabályt, akkor éjjel sem tudok majd nyugodtan a Balcsira menni" - nevetett Gianni, aki mindenképpen meglátogatja a VinCE Balatont, a Kékszalag Nagydíj kísérőrendezvényét, ahol a Balaton, a borok és a vitorlássport rajongóit várják július 10-től Balatonfürede

Forrás: Life.hu