Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Kenya West mániákusan félti gyerekét

Úgy tűnik minden megváltozott Kim Kardashian és Kenya West esküvője óta, és Mr. West nem csak újdonsült aráját próbálja meg rövid pórázon tartani. Miután megtiltotta kis feleségének, hogy a családjával közös reality műsorban szerepeljen üldözési mánia is rátört. Jelenleg ugyanis azon mesterkedik, hogyan védhetné meg gyerekét a nyilvánosságtól és hogy a csúnya, rossz közösségi médiában se tudja senki nyomon követni porontya mindennapjait.

A Radar Online egy, a családhoz közeli forrásra hivatkozva úgy tudja, Mr. West igencsak bekeményített, szerinte anyósa, Kim Jenner még azt sem tudja, hogyan tegye be az autóba biztonságosan a gyerekülést. A baba biztonságán már az esküvő alatt is sokat vitáztak állítólag Kardashiannel. Úgy tudni Kenya West ezúttal nem akarja a véletlenre bízni utóda biztonságát, ezért sztároktól kér tanácsot, hogy ők hogyan védik gyerekeiket.

Forrás: Velvet.hu