Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Milliókat keres az Attraction

Magyarország leghíresebb táncegyüttese milliókat keres a haknikkal, mióta megnyerték a brit Csillag Születiket.

A különleges produkció, a táncos árnyjáték nagy népszerűségnek örvend és az Attraction naptára megtelt fellépésekkel. Az együttes Las Vegasba költözött és egy-egy fellépésükért 2-3 milliót fizetnek a megrendelők – írja a Blikk.

„A legmerészebb álmokat felülmúló csoda. Így lehet jellemezni az elmúlt egy évet. A szórakoztatóipari történelemkönyvekbe beírtuk magunkat, hiszen mi voltunk az első külföldi produkció, amely megnyerte a Britain's Got Talentet. A videóinkat több mint 200 millióan látták, és nincs is olyan része a világnak, ahová ne kaptunk volna meghívást" – mesélte izgatottan Szűcs Zoltán, a csapat vezetője, aki örül, hogy sosem adta fel az álmait.

„Az egyik tánciskola hátsó szobájában gyakoroltunk. Oda volt bedobálva az összes sitt, le volt bombázva a fal, és volt egy üres, 25 négyzetméteres helyiség, ahova fel tudtuk építeni a mi kis bokszunkat. De ott az egértől kezdve a galambürülékig minden volt. Még a magyar Csillag Születikre is ott készültünk fel" – emlékezett a kezdetekre Szücsi.

„Néhány hete érkeztünk haza a szórakoztatóipar fellegvárából, bejártuk a helyszíneket, ahol tárt karokkal várnak minket. Most gőzerővel a Vegas-műsoron dolgozunk. Az eddigi legemlékezetesebb a pekingi előadásunk, amikor a kínai újév gálaműsorának sztárvendégeként léptünk fel és több mint egymilliárdan nézték a televízió közvetítésnek köszönhetően" – tette hozzá a csapat megálmodója és vezetője.

A lap megkeresett egy nemzetközi rendezvényszervezőt, aki elárulta, 2-3 millió forintnak megfelelő összeget kap egy-egy fellépésért most az Attraction, ami azt jelenti, az elmúlt évben több százezer dollár ütötte a csapat markát.

„Ez egy csomag, ami tartalmazza a szállást és az utazást is, valamint megegyezés alapján a csapat által elkészített nagyjából fél-1 órás műsor árát. 10-20 ezer dollárt fizet ezért a megrendelő a látványszínháznak, és a gázsiból a menedzser 20 százalékot kap" – árulta el a neve elhallgatását kérő rendezvényszervező.

Forrás: Life.hu