Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Dr. Czeizel Endre: rákos sejtjeim vannak

A leghíresebb magyar genetikus túl van két kemoterápián és egyelőre legyőzte a rákbetegséget, de bevallotta, tudja, hogy bármikor jöhet a következő visszaesés.


Volt, hogy úgy tűnt, a híres orvosprofesszort legyőzi a rák, a kemoterápiás kezelés után azonban megtörtént a csoda. Dr. Czeizel Endre azonban tudja, bármikor újra támadhat a betegsége. A doktor eldöntötte, ha kiújul a rákja, nem kér kemoterápiát orvosától – írja a Story.

„Most nagyon jól vagyok, de tudom, hogy a szervezetemben most is vannak rákos sejtek, azok nem tűntek el. A kezelésemet irányító professzor az első kemoterápia kezdetekor két évet ígért, ez most májusban telik le. Szorongva várom a következő visszaesést, de remélem, kapok még némi haladékot május után is. Megmondtam az orvosomnak, ha újból visszaesnék, akkor ne kezeljen többet, hagyjanak békén elmenni" – magyarázta a doktor.

ÉLD MEG AZ EGÉSZSÉGET

Forrás: Story Online

Nincsenek megjegyzések