Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

9 dolog, amit nem tudtál az angyalokról

Az angyalok körülöttünk vannak, folyamatosan figyelnek a teremtett világra, védelmezik az embereket és harcolnak értük.
1. A jó angyalok száma meghaladja az ártó szándékú angyalokét

A hagyományosan jónak nevezett angyalok serege sokkal nagyobb számban van jelen és sokkal erősebbek, mint a sötét erők serege. A démonok dühösek, hogy Isten szereti az embereket, és mindent megtesznek annak érdekében, hogy elpusztítsák mindazt, amit Isten szeret és értékel.

2. Az angyalok imádkoznak a Te nevedben.

Az egyik leghatékonyabb fegyver, amit bárki használhat a spirituális csatában, az imádság. Az angyalok imádkoznak azért, hogy megváltoztassák a szívünket.

3. Az angyalok mindig veled vannak.

Az angyalaink olyanok, mint a testőrök, akik soha nem hagynak magunkra minket. Bárhová mész, jönnek veled, de ugyanakkor soha nem hagyják el Isten jelenlétét sem.

4. A spirituális világ körülöttünk van.

Ez a világ tele élettel, transzfizikai lényekkel, köztük angyalokkal és démonokkal, amelyek hatással vannak életünk minden pillanatára.

5. Folyamatosan zajlik a háború angyalok és démonok között.

Ez a hatalmas spirituális csata az ősidők óta tart és mindannyian résztvevők vagyunk.

6. Nem minden angyal jó.

Abukott angyalok éppen úgy képesek ártani, mint a démonok. A démonok folyamatosan arra törekszenek, hogy kísértsék és megsemmisítsék Isten gyermekeit, és megakadályozzák Isten akaratát a földön.

7. Angyalaink védelmet nyújtanak nekünk.

Az őrző angyalok azért léteznek, hogy megvédjék az embereket a gonosztól. Minden ember mellett már fogantatásától kezdve jelen van egy őrző angyal.

8. Angyalok a legjobbat akarják az embereknek.

Azt akarják, hogy az emberek forduljanak a spirituális dolgok felé és teljesítsék be az éeltfeladatukat.

9. Az angyalok és a démonok léteznek.

Sokan nem szeretnek tudomást venni a gonosz erők létezéséről, de ezek az erők valódiak és hatásuk örök jelentőséggel bír az életünkben.

Nincsenek megjegyzések