Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Az IstenNő és az angyalok üzenete: jelöld ki a határaidat

A Nagy Istennő megjelenési formái különfélék. Vannak kimondottan gyógyító, szerelem, egy-egy őselemet uraló istennők, vannak, akik táplálnak, anyáskodnak, vagy éppen pusztítanak és újjáépítenek, tanítanak, stabilizálnak. 
Ők az újabb kor, újabb energiájának istennői, akik szelídebbek, kifinomultabbak, mint az ősi, a Föld legmélyének tudását őrző istennők, akik öregebbek, mint az ókori Róma, öregebbek, mint a kereszténység, majdnem olyan öregek és kiismerhetetlenek, mint Földanya maga, és olyan tudást őriznek a föld elem sötét, mágikus oldaláról, mintha nem is a fényhez tartoznának.

ILYEN ŐSI ISTENNŐK A VUDU VALLÁS ISTENNŐI, A KRÉTAI KÍGYÓTARTÓ ISTENNŐ, DE A BABILONI ISTÁR IS.

Sokszor “kísértettem meg a sorsot” azzal, hogy szertartást terveztem ezen istennők egyikével, és a szertartás közben nem is történt semmi figyelemreméltó, de a hatása elemi módon elsöprő volt – magyarul félelmetes, emberi erővel kordában nem tartható.

Ezt csak azért írtam le, hogy legyen fogalmad róla, hogy ha Istár üzen valamit, akkor azt emberi erővel kordában nem tartható, elsöprő módon gondolja, és tudja, mit beszél. Istárnak erős magyar vonatkozásai is vannak, hiszen Ister régen a Duna neve volt, Esztergom ősi neve pedig Istergam, vagyis az Ister görbülete volt.

ISTÁR ISTENNŐ ALAKJA KÖRÜLBELÜL ÖTEZER ÉVE LÉTEZIK.

Régebbi nevei Inanna, vagy Asztarté, és ahogy haladunk visszafelé az időben, úgy válik Istár energiája egyre sötétebbé, a föld sötét oldalához tartozóvá. Mégis, az a határtalan szeretet árad ekkor is belőle, ami az istennői energia sajátja.

Inanna-Istár arra hívja fel a héten a figyelmedet, hogy – bár a szolgálat szép dolog – de te mégis lassan leereszkedsz egy “lábtörlői” szintre, életed valamelyik területén. Lehet, hogy a munkahelyeden pattogtatnak, és te nem mersz visszaszólni, a megélhetési félelmek miatt, vagy a párkapcsolatod területén kötsz kompromisszumot, esetleg egy rokonod használja ki a segítőkészségedet, vagy bármilyen helyzet adódhat, amivel megalkuszol, amit pedig nem kellene. A szolgálat derűs vágya nagyszerű dolog. Ám különbség van aközött, hogy adsz magadból vagy feladod önmagad.

HA MÁSOK MEGSEGÍTÉSE KÖZBEN, VAGY EGY ÉLETHELYZET KÖZBEN FÁRADTSÁGOT, BŰNTUDATOT VAGY MEGBÁNTOTTSÁGOT ÉRZEL, VALÓJÁBAN NEM JELENTESZ SEGÍTSÉGET SEM MAGADNAK, SE PEDIG A VILÁGNAK, UGYE?

Mérgező energiákat fecskendezel a kapcsolatba, vagy helyzetbe, ami senkinek nem lehet hasznára. Lépj hátra, és vizsgáld újra a helyzetet! Amint tisztelni kezded a határaidat, mások is figyelembe veszik és elismerik azokat benned és önmagukban egyaránt. Ez tehát az egészséges viselkedés, amelyet másoknak is meg kell tanítanod.

Ha kedves, szolgálatkész, félős típus vagy, akkor a hét energiái kihívást fognak jelenteni. De ne hátrálj meg; mint a buldog, mélyeszd bele fogaidat a nemszeretem helyzetbe, és ne hagyd, hogy lerázzanak! Hosszú távon megköszönöd magadnak majd, hogy így tettél. Istár istennő biztosít arról, hogy ha most kijelölöd a határaidat, akkor cselekedsz helyesen, és ez a döntés csodás eredményeket hoz majd.

Mindenkor kérheted az angyalok segítségét, vagy az Égiektől egy pegazust, hogy átsegítsenek a nehéz pillanatokon!

Forrás: holdtemplom.hu

Nincsenek megjegyzések