Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Esküvő vagy baba lesz a sztárpárnál?

Három páros verseng a TV2 Mr. és Mrs. című sztárpárshow-jának milliós nyereményéért: Varga Viktor és barátnője, Cynthia; Bárdosi Sándor és felesége, Ildikó és a tavalyi nyertes páros, Majka és Dundika. Két párnál a család és a szerelem áll az első helyen, ha nyernek.

Mindenképpen a családbővítésre koncentrál a Mr.és Mrs. két lehetséges nyertese. Varga Viktor énekes a megnyert milliókból hivatalosan is magához kötné Cinthyát. "Ha nyerünk, elveszem Cynthiát" - jelentette ki az utolsó adás felvételekor az énekes.

A másfél éve nősült Bárdosi Sándor tovább bővítené családját. Ők már az utódon gondolkoznak feleségével, Ildikóval. "Ha nyerünk, babaszobára fordítjuk, mert már éleslövészet van" - mondta nevetve a sportoló.

Dundikának és Majkának már van egy közös kisfia, Marián, viszont nem házasodtak még össze, így akár az esküvőjükre is fordíthatnák a nyereményt. "Las Vegasba megyünk, majd Dundika kezeli a pénzt" - nyilatkozta Majka, aki a szerencsejátékok városában egy gyorstalpaló esküvőn akár el is vehetné szerelmét, akivel már idén tavaszra tervezték az egybekelést, csak nem sikerült sor keríteniük rá. Állítólag Majka fukarsága miatt hiúsult meg a frigy, ugyanis a rapper sokalja a 4-5 millió forintot a 200 fős lakodalomra.

Forrás: Life.hu