Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Michael Douglas meg akarja oldani a házassági problémáit

"Remélem, hogy megoldom a házasságomat, pozitív irányban" – mondta a színész az amerikai GQ magazinnak.


A 69 éves színész és a 44 éves Catherine Zeta-Jones házassága 13 év után tönkremenni látszott, nyáron jelentették be, hogy szünetet tartanak. November elején a pletykák szerint azonban ismét összeköltöztek, állítólag Douglas mindent meg akar tenni azért, hogy a házasságuk működjön. Jay Leno showjában korábban szintén pozitívan nyilatkozott, azt mondta, időnként az emberek szünetet tartanak, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy vége.

A GQ-nak adott interjújában a drog miatt a börtönben sínylődő fiáról is beszélt, véleménye szerint a bírók nem kegyelmeznek a fehér gyerekekkel, akiknek a szülei híresek. Douglas fiát, Cameron Douglast négy és fél év letöltendő börtönbüntetésre ítélte a manhattani bíróság, a családja két évig nem látogathatja őt. Cameron Douglasnél nagy mennyiségű metamfetamint találtak, nemcsak fogyasztotta, árulta is azokat. A büntetése azért ilyen súlyos, mert a börtönben sem tudta távol tartani magát a drogoktól.

Forrás: Velvet.hu