Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Stohl András visszatér az RTL-hez

Lojális maradt az RTL Klubhoz, de a Bors információi szerint alaposan meg is fizették ezért. Stohl Buci most újra képernyőn lehet.



Ismét hetente láthatjuk majd az RTL Klub képernyőjén Stohl Andrást - értesült a Bors. A csatorna programigazgatója, Kolosi Péter a comment.com-nak adott interjút a tervezett műsoraikat illetően, amelyek között szerepelt az az új sorozat is, amelynek lapunk forrásai szerint egyik főszerepét Buci kapta meg.

– Igaz a hír, de hát a szakmában már mindenki erről beszél hetek óta. Megvannak a forgatókönyvek, most kezdjük el a szereplőválogatást. – mondta Kolosi az internetes portálnak, de a Bors is megkereste őt, hogy Stohl visszatérésével kapcsolatban is megkérdezze.

Kolosi azonban csak annyit közölt: amit szeretett volna, már elmondta a lapnak, így Stohl visszatérésére sem reagált, sőt, arra sem, hogy információink szerint a színész a börtönbüntetését követően is rendre megkapta a fizetését a csatornától. Információink szerint havonta hatszázezret keresett volt és leendő munkáltatójától, akik a jelek szerint nem felejtették el neki az elmúlt éveket és hatalmas sikereket, így ballépése óta, után és a jelek szerint a jövőben is számíthatnak egymásra.

Stohl Andrást telefonon értük el - ő sem kívánta kommentálni értesülésünket. Igaz, nem is cáfolta azt. A comment információi szerint az ősszel képernyőre kerülő sorozat epizódjait húszmillió forint körüli összegből készítik majd el. Megemlítik azt is, hogy korábban a Házasodna a gazda epizódonként nyolc, a főműsoridőben jelenleg is nagy sikerrel futó Éjjel Nappal Budapest pedig kilenc millióból készül számításaik szerint. Az MTVA-n futó Fapad című sorozat huszonhat perces epizódja tizenkét millióba, Rudolf Péter Kossuthkiflije, amely hat órás, nyolcszáztizenhat millióba került.

Forrás: Borsonline

Nincsenek megjegyzések