Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Ennyi! Tóth Vera nagycsaládos lett, és ez még nem minden

Tóth Vera nagycsaládos anyaként éli hétköznapjait...
Az énekesnő imádja az álaltokat, három kutyája és egy macskája mellé most újabb csöppség érkezett. Vera a Borsnak már többször is nyilatkozta, hogy megosztani az otthonát állataival olyan, mintha egy famíliát alkotnának, most úgy tűnik, a nagy családot szereti. Az elmúlt napokban több képet is megosztott az interneten, amiken egy új jövevénnyel pózol, a kommentekből pedig kiderül: mentett kiskutyáról van szó. A hófehér csivava láthatóan fantasztikusan érzi magát, úgy tűnik, hamar beilleszkedett a többiek közé.

"Időnként nehéz összeegyeztetnem az életformámat a kutyák mindennapi szükségleteivel, de szerencsére van, akinek számíthatok a segítségére. Ha úgy adódik, hogy nem tudom sétáltatni a kedvenceimet, egy barátom átvállalja a feladatot, így nem fordulhat elő, hogy a gyerekek egész nap a négy fal közé legyenek zárva" – mondta a Borsnak az énekesnő.

Nézd, így sminkelték ki Szabó Zsófit az esküvőjére

Nagyon durva! Döbbenetes dolgot tett Bochkor Gábor

Nem titkolja tovább! Végigbőgte a napot Szinetár Dóra

Fürdőkádban kényeztette meztelen testét a szexi magyar tévés. Posztolta (fotó)

Szabó Zsófi megmutatta! Elképesztő üzenetet írt neki a férje!


Nincsenek megjegyzések