Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Nem hiszünk a szemünknek! Itt van az ékszer, mely örökre összeköti Zimány Lindát és Kedves Ferencet

Egy nagyon különleges ékszer díszíti a kezét...
A Ripost szúrta ki ezt a csodaszép darabot a modellen. Zimány Lindát az Andrássy út egyik legnagyobb ékszerüzletében kapták lencsevégre, ahol az új gyémánt jegygyűrű kollekció került bemutatásra. „Mindig azt vallottam, hogy ha egyszer lesz egy jegygyűrűm meg egy karikagyűrűm, ezek mindig ékesíteni fogják az ujjaimat. Ameddig nem érkezik el az esküvő és az eljegyzés az életemben, addig nem érzem fontosnak, hogy gyűrűt is viseljek" - mondta a modell a Ripostnak, akit szerelme már számtalan gyönyörű ékszerrel lepett már meg.

"Van egy szerelem karkötőnk, ami egyébként neki is van, csak másik színben. Ennek az a lényege, hogy csavarhúzóval kell rögzíteni a kezedre, és ezt csak a szerelmed rakhatja rád. Ezt idén Valentin napra kaptam, és ez abszolút a szerelmünket jelképezi. Ez a kedvenc csecsebecsém, mindig rajtam van. Nehéz is lenne leszedni” - mesélte Linda, majd hozzátette, egy éves évfordulójukon megkapta szerelmi karperecének egy a meglévőhöz hasonló másik változatát.

A képet ide kattintva tudod megnézni!

„Elutaztunk hosszú hétvégére, Rómában voltunk. Ott a szerelem karperecünknek egy másik verzióját kaptam, amit egyébként le lehet venni."

Ennyi! Tóth Vera nagycsaládos lett, és ez még nem minden

Nézd, így sminkelték ki Szabó Zsófit az esküvőjére

Nagyon durva! Döbbenetes dolgot tett Bochkor Gábor

Nem titkolja tovább! Végigbőgte a napot Szinetár Dóra

Fürdőkádban kényeztette meztelen testét a szexi magyar tévés. Posztolta (fotó)


Nincsenek megjegyzések