Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Ha nem is örömmel, de válaszolt a szakítási pletykákra Détár Enikő

A színésznő tiszta vizet öntött a pohárba, titkokat árult el a magánéletéről.
Esze ágában sincs szakítania szerelmével, sőt, közös otthonukat építi éppen Détár Enikő!

A színésznő és Péter néhány évvel ezelőtt találtak egymásra, most pedig úgy döntöttek, hosszú távra rendezkednek be, kertes házban képzelik el a jövőjüket.

Az még nem dőlt el, hogy könnyűszerkezetes vagy téglaépület lesz-e, mindenesetre abban biztos vagyok, hogy nemcsak egy-két évre tervezem az új otthonunkat. Elképzeléseim szerint nem lesz nagy, de fontos, hogy a kis csapatunk minden tagjának jusson benne egy kis hely, például a fiamnak, Zsigmondnak legyen olyan szobája, ahonnan kilátása nyílik a kertre meg a kutyájára" - árulta el a színésznő a Lokálnak, és hozzátette, szó sincs szakításról.

Enikő csupán úgy döntött, hogy néhány hónapig nem szeretne beszámolni új kapcsolata minden pillanatáról, nehogy a lapok azt higgyék, haknizni akar Péterrel.

Mivel mindkettejük háta mögött van már egy válás, óvatosan beszélnek a közös jövőről, ám hosszútávú terveik vannak egymással. 

Még mindig nem tudni, hol láthatjuk legközelebb Jakupcsek Gabriellát!

Sütő Enikőnek köszönheti férjét Ungár Anikó

Megrázó részletek! Kim Kardashian rettegett, hogy megerőszakolják

Indítsd be a zsírégetést 35 másodperc izzadással

Top 10 vitamin a jó erőnléthez


Nincsenek megjegyzések