Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Nicole Kidmant lekurvázta a lánya

Nicole Kidman borzasztó időszakon van keresztül, ugyanis megromlott a viszonya a Tom Cruise-zal közösen örökbefogadott gyermekeivel, egy hamarosan megjelenő könyv szerzője pedig állítja: mindez a színésznek köszönhető.
Az ausztrál színésznő köztudottan a szcientológia miatt hagyta el annak idején a férjét, aki a válás után mindent megtett, hogy a közös gyermekeik meggyűlöljék az anyjukat és sikerrel is járt. Egy nemsokára megjelenő könyv szerzője – aki éveken át szintén szcientológus volt és közel állt Cruisehoz – állítja: Isabella és Connor nem veszik emberszámba a színésznőt.
- Többször hallottam, ahogy Cruise undorító dolgokat mondott Nicole-ról a gyerekeknek. Azt mondta, hogy csak elnyomja őket és egy igazi energiavámpír, akivel egyáltalán nem is kéne találkozniuk. Ők persze elhitték, amit az apjuktól hallottak és megdöbbentő dolgokat mondtak az anyjukra – magyarázta a férfi.
– Bella egyszer azt mondta, hogy Kidman egy „büdös ribanc" és a legjobb lenne, ha meghalna.


Nincsenek megjegyzések