Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Nem volt ott a nagy napon! Ezért hagyta ki az esküvőt Szabó Zsófi öccse

Zsófi elárulta, hogy az öccse, Gyuszkó miért nem ünnepelhetett vele...
A 28 éves Szabó Zsófi október 1-jén, szombaton mondta ki a boldogító igent szerelmének, Kis Zsoltnak. A szerelmesek másfél éve vannak együtt, de gyermekkoruk óta ismerik egymást. Az esküvő nagyon jól sikerült, Zsófi rettentően elégedett.

Szabo Zsofi (@szabozsofi) által közzétett fénykép,

"Mindent így álmodtam meg, csodálatos volt. A Jósiten nem véletlenül tett körém olyan embereket, akik mindenben segítettek. A szolgáltatók nemcsak jöttek, és csinálták a dolgukat, hanem szívvel-lélekkel azért dolgoztak, hogy feledhetetlen pillanatokat szerezzenek" - mondta a Hot! magazinnak Zsófi.

A lagziban rengetegen voltak, minden tökéletes volt, de sajnos néhányan nem lehettek jelen, köztük Zsolti édesanyja, illetve Zsófi apukája, Szabó Gyula. Sőt, a tévés 25 éves öccse, Gyuszkó sem ment el.

"Csodálatos volt minden pillanata az esküvőnek, bár két, a szívünknek nagyon fontos ember, Zsolti édesanyja és az édesapám nem lehetett velünk. Ám abban biztosak vagyunk, hogy a jó időt ők ajándékozták odafentről. Szeretett öcsém sem vett részt az esküvőn, mert jelenleg Amerikában tanul, de a lagzi alatt folyamatosan online kapcsolatban voltunk, így élő egyenes adásban láthatta, milyen menyasszony a nővére" - mondta Zsófi.

Szívszorító! Ezt üzeni a halálos beteg színésznő a rajongóinak

Megtörte a csendet! Görög Zita először beszélt rettenetes tragédiájáról

Dundika elárulta, mikor érkezik a harmadik baba

Nincsenek szavak arra a videóra, amit az esküvőjéről osztott meg Szabó Zsófi

Valóra vált Liptai Claudia álma


Nincsenek megjegyzések