Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Szívszorító! Ezt üzeni a halálos beteg színésznő a rajongóinak

A népszerű színésznő küzdelme már másfél éve folyik a rák ellen, de hiába a nehézségek, nem adja fel a reményt a gyógyulásra!
Shannon Doherty, a Beverly Hills 90210 és a Bűbájos boszorkák sztárja 2015 márciusában tudta meg, hogy mellrákja van, azóta már több kezelésen és egy masztektómián is átesett, a betegség azonban tovább terjedt a nyirokrendszerére, ezért további kemoterápiára és sugárkezelésre is szorul - írja a Femina. Mióta tavaly augusztusban nyilvánosságra hozta betegségét, folyamatosan megosztja a rákkal vívott harcának minden pillanatát, hogy lelket öntsön a hozzá hasonló helyzetben lévőkbe, valamint felhívja a figyelmet az orvosok odaadó munkájára.

Legutóbbi néhány másodperces, fekete-fehér videójával azonban most nem az orvosoknak, hanem az ápolóknak és a betegeknek is üzent, tanácsát pedig érdemes megfogadni!


"Kemo-nap. Szerencsés vagyok, hogy ilyen remek csapatom van. Dawn már az elejétől fogva vigyáz rám dr. Piróval, Joyce-szal, Rosie-val, Kathyvel és mindenki mással együtt a klinikán. Nem élvezem a kemo-napot, a tűket a mellkasomban, de egy ilyen csapattal nem is olyan rossz. Figyelj arra, hogy ne csak az onkológusoddal légy jó viszonyban, hanem azzal az emberrel is, aki felügyeli a kemoterápiádat. Köszönöm, Angeles Klinika" - üzente Instagram oldalán.

Megtörte a csendet! Görög Zita először beszélt rettenetes tragédiájáról

Dundika elárulta, mikor érkezik a harmadik baba

Nincsenek szavak arra a videóra, amit az esküvőjéről osztott meg Szabó Zsófi

Valóra vált Liptai Claudia álma

Bedrogozva vezetett Aurélio, mégsem került emiatt bíróság elé


Nincsenek megjegyzések