Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Együtt lépne fel nagyapjával az x-faktoros Dmitrij

Az X-Faktor versenyzője, Gorbunov Dmitrij határozottan menetel előre az RTL Klub tehetségkutatójában. Teszi ezt magáért, és azért is, mert szeretné teljesíteni idős nagypapája nagy álmát.
Dmitrij a polgárháború elől menekült Magyarországra hazájából, Ukrajnából. Anyai nagypapája Szegeden él, így hozzá költözött. Nagyon hálás a nyolcvannégy éves nagypapájának, hiszen nem csak tetőt biztosított a feje fölé, hanem mindenben támogatja, bátorítja a fiatal fiút, többek közt a zenei karrierjében is. Dmitrij felmenője idős ugyan, de szerette volna élőben látni a színpadon az unokáját, így közel 200 kilométert utazott a legutóbbi élő show-ra.

– Nagy öröm a számomra, hogy a szüleim eljöttek Ukrajnából csak azért, hogy lássanak énekelni, de még fontosabb, hogy az idős papám feljött Szegedről – kezdte a Blikknek a versenyző. – Úgy volt, hogy nem vállalja a több­órás utat a kora miatt, de annyira szeretett volna itt lenni, hogy mégis megtette. Picit teljesült ezzel az egyik álma, de a másikat, az utolsó nagy kívánságát sem feledem, és próbálom megvalósítani. Szeretné megérni, hogy a lánya, vagyis az én édesanyám, ő, az öcsém, és én együtt álljunk színpadon, közösen zenéljünk, és adjunk egy koncertet. Mivel a mi családunkat a háború szétszakította, és szinte mindenkit a világ távoli pontjaira sodort, így a zene az, ami örökre összeköt minket – mondta Dmitrij. Édesanyja és nagypapája is az operában énekelt, akárcsak ifjúkorában Dmitrij.

Dmitrij elárulta, hogy az édesapján kívül mindenki igen muzikális a családjában. Mindig elérzékenyül, ha visszagondol arra, hogy gyermekkorában közösen zenéltek otthon, nagypapája s ő énekeltek, míg édesanyja zongorán kísérte őket. A versenyző édesanyja a tehetségkutatóbeli produkcióra is segített felkészülni a fiának, míg az énekelt, addig ő zongorázott.

Ukrajnában is egyre híresebb

Odahaza is felfigyeltek Dmitrij magyarországi szárnyalására. Az ifjú tehetség Ukrajnában is énekelt, az igazi ismertséget azonban Magyarországon érte el. Most az egyik ukrán kereskedelmi tévé is felkapta a történetet, és bemutatta a „szomszédban” oly népszerű Dmitrijt. Lehet, hogy a fiú egyszerre két országban is befut?


Nincsenek megjegyzések