Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Ez szörnyű. Iszonyatosan lefogyott, ezzel kellett szembesülnie Tóth Verának

Erre talán még ő sem gondolt.
Tóth Verának sose volt könnyű dolga a pasikkal. Míg túlsúlyos volt gátlási voltak és ő ismerkedett nehezen, mióta karcsú lett, ugyan rengeteg bókot kap, de tartanak tőle a férfiak. Jó fél év alatt teljesen megváltozott az énekesnő, nemcsak külsőre, hanem lelkileg és viselkedésében is. Szinte mindig vidám és jókedvű, és megnőtt az önbizalma is. – meséli egy zenész kollégája.  Míg korábban egyáltalán nem érdekelte, mit visel a színpadon, csak az számított, hogy a ruhadarab jól takarja az alakját.

Jó ideje azonban maximalista lett, mindig tökéletesen akar kinézni, képes többször is átöltözni és minden részletre figyel, hogy a kiegészítők is összhangban legyenek a ruhájával. Igazi díva lett, aki kezdi megszeretni a testét és így is viselkedik. Külsőre ugyan egyre jobban tetszik a férfiaknak, de sokan tartanak tőle, és meg sem merik őt környékezni, mert azt gondolják róla, hogy minden ujjára legalább tíz udvarló akad.

Az énekesnő sosem volt félszeg típus, de mióta megnőtt az önbizalma, nem fogja vissza magát, ami a szívén az a száján. Mindenkinek megmondja, ha nem tetszik neki valami. A zenész szakmából is már több kolléga szemet vetett rá, de akik közelről ismerik, emiatt sem mernek vele kezdeményezni, mert félnek, hogy akár durva humorral kikosarazná őket.

Nincsenek megjegyzések