Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

5 tipp, hogy stresszmentesek legyenek az ünnepek

Rengetegen vannak, akik a karácsony ünnepén úgy érzik, kötelezően kell kifejezniük a szeretetüket. Az ajándékozást pedig kizsákmányolásnak és az égősort felesleges áramfogyasztásnak érzik.
Ők azok, akikkel bármi történik nem tudnak ünnepi hangulatba kerülni. Előfordul, hogy hozzáállásával szerettei kedvét is szegi, ami vitákhoz vezethet. Íme, pár tanács, hogy konfliktusmentesek legyenek a közelgő ünnepek!

1. Felesleges azon idegeskedni, hogy a vendégeknek nem fog ízleni a menünk, vagy hogy lesz-e minden ételből otthon, amit éppen megkívánnak. Az örömteli élménnyel fognak foglalkozni és azzal, hogy ismét egy asztalnál ülhet mindenki.

2. Az ajándékozásnál ne a pénzbeli értéket tartsuk fontosnak. Legyen szívből jövő, személyes az ajándék, amit átadni készülünk.

3. Nem muszáj elvárásokat támasztani az összejöveteleket illetően. Sokkal könnyebb úgy boldogan átélni az eseményt, ha nincsenek hatalmas elvárásaink.

4. Ne akarjunk megfelelni mindenkinek a családból. Egyáltalán nem szükségszerű nekünk csinálni mindent. Nyugodtan kérjünk segítséget a takarításhoz, pakoláshoz, bevásárláshoz!

5. Semmi se legyen kényszer. Tegyük, ami jól esik és tudjunk nemet mondani. Szeretettel forduljunk egymás felé, hogy konfliktusmentes legyen az ünnep.

Nincsenek megjegyzések