Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

A világ legidősebb pornósztár férfija elmondta mi a “keménységének” titka

Sok negyed ennyi idős férfi is megirigyelhetné a teljesítményét!
A 82 éves férfi hivatalosan a világ legidősebb pornós sztárja és 70 éves korában kezdte a szakmát. Ez alatt az idő alatt számtalan felnőtt filmben teljesített, és mindig ugyanolyan erősnek érzi magát, a potenciájával nincsenek problémái.

A titok szerinte a szellem és a test összhangjában keresendő. A fizikai erőnlétéért elmondása szerint a napi szinten fogyasztott nyers tojás tehető felelőssé, amit rizzsel szeret enni. A másik tényező a képzelőerő fontossága számára:

„Azt mondják, hogy a szexuális étvágy a korral csökken. De szerintem ez azért van, mert egyre kisebb figyelmet fordítunk a dolgokra, és nem csak a nőkre gondolok.”

Azt is elmondta, hogy forgatások előtt rendszeresen megdicséri a partnereit, és kiemeli legszebb tulajdonságaikat. Ez a hangulatot is nagyban oldja, és elindítja a beszélgetést.

„Azzal, hogy kiemelem a számomra tetsző tulajdonságaikat, alaposan meg is figyelem őket, és ezzel elkezdek vonzódni, személyes lesz a kapcsolat, elképzelem, milyen lesz vele a szex.” – mondja Shiego arról, hogy mi adja neki a lendületet a Viagra helyett.

Forrás: www.mirror.co.uk

Nincsenek megjegyzések