Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Ez a meglepő dolog történik a testeddel, ha minden reggel szexszel indítod a napot

Talán te sem gondolnád, mi történik veled...
Reggelente érdemes kicsit korábban felkelned, hiszen nincs jobb dolog a reggeli szexnél. A korai hancúrozás beindítja a napod: hevesebb szívdobogás, felgyorsult pulzus. Sőt a vérnyomásodat is felpörgeti. Ehhez csak annyi kell, hogy reggelente légy bátor, engedd szabadjára a fantáziád! Egy hirtelen orált a párod is szívesen elfogad, aminek még viszonzása is lehet, ezután pedig egész nap jókedvű leszel. Egy kiadós reggeli szex, többféle pózzal olyan mint egy edzés, ráadásul még egy kicsit kellemesebb testmozgás is - írja a Ripost.

Kisimítja az idegszálakat is, a munkahelyeden mindenki észre fogja venni a vidámságot, elégedettséget az arcodon. Sokkal kevésbé leszel ingerlékeny, könnyebben veszed a napi akadályokat, és minden problémára lesz egy jó megoldásod. A jó szex a negatív gondolatokat is eltünteti a fejedből: elfelejtheted a mindennapi gondokat!

Nincsenek megjegyzések