Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Nagyon kellemetlen meglepetés érheti az esküvőjén Katalin hercegné húgát, ennek biztosan nem fog örülni

Pippa Middleton esküvőjét nem csupán a családja és a barátai várják...
Május 20-án szombaton tartják az év esküvőjét, amelyen Katalin hercegné húga, a 33 éves Pippa Middleton mondja ki a boldogító igent milliomos kedvesének, a 41 éves James Matthews-nak. Az utóbbi időben kiderült, hogy György herceg gyűrűhordozó lesz, míg Charlotte hercegnő koszorúslány. Az azonban még nem biztos, hogy Harry herceg hivatalosan is bemutathatja kedvesét, Meghan Markle-t. Pippa ugyanis kitiltotta az esküvőről vőlegénye öccsének dögös barátnőjét, a világhírű modellt, Vogue Williams-t. Állítólag azért, hogy senki ne ragyogja őt túl ezen a napon. Így lehet, hogy Meghant sem látná ott szívesen. Most újabb részletek derültek ki - írja a Femcafe.

Az esküvőt vidéken, az englefieldi Szent Márk templomban tartják, ide azonban felesleges vendéglistát összeállítani. Az egyházközség lakói számára a templom szabadon látogatható vasárnap és a hét minden napján. Így a királyi családnak és a rokonoknak olyanokkal kell majd vegyülnie, akiket meg sem hívtak. Ráadásul nem tehetnek ellene semmit, ez a szabály. Nem tudni, hogy ennek ellenére terveznek-e valamiféle beléptetést vagy ellenőrzést. Az érdeklődés biztosan óriási lesz...

Nincsenek megjegyzések