Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

9 dolog, amit az anyukád titkol előled: könnyekre fog fakasztani

Minden anyukának ugyan az a titka, amiről a gyerekek sokszor nem tudnak!
1. Miattad, érted sírt a legtöbbet

Sírt az örömtől, amikor megtudta, hogy a pocakjában vagy és sírt, amikor először fogott a kezében. Könnyezett, amikor bánatod volt, amikor a dolgok nem úgy alakultak neked, ahogy a legjobbak lettek volna. És könnyezett a büszkeségtől minden alkalommal, amikor felülkerekedtél a helyzeten!

2. Mindig az utolsó szeletet akarja

De persze azt mondja, hogy már teli van, amikor látja, hogy te még ennél. Tiszta szeretetből. És ha azt hiszed, hogy ez csak az utolsó szelet süti, akkor tévedsz, mert mindenhez így áll az életedben.

3. Folyton aggódik miattad

Nem nagy titok, hiszen érezzük. Akkor is aggódik, amikor teljes biztonságban vagy, akkor is, amikor nem látod és mosolyog. Amikor későn jöttél ő várt rád. Nem azért, hogy zavarjon, vagy piszkáljon, hanem mert tudnia kell, hogy jól vagy. Nem számít, hogy betegség, vagy bánat, 9r9m, ő mindig a te oldaladon áll.

4. Fájdalmai voltak újra meg újra

A szülés az egyik legnagyobb fájdalom, amit érezhet valaki. És az azt megelőző 9 hónap sem volt könnyű. Megharaptad, és húztad a haját, belerúgtál, és nem tudott aludni, de mindezt a legnagyobb szeretettel tűrte érted.

5. Nem tökéletes

Néha azért a sok törődés és aggodalom az idegeire megy, néha kimerül és néha ideges lesz. Talán nem csinál mindent jól, és nem mindig úgy, ahogy te elgondolod. De mindig a tőle telhető legjobbat nyújtja, és ha leszid, vagy megbánt, akkor is téged tart szem előtt.

6. Szeret nézni téged

Sokszor zavaró lehet, de számára nagyon nehéz levenni a szemeit rólad. Amikor biztonságban végre elalszol az a nehéz nap után, majd reggel mosolyogva felkelsz, a legszívmelengetőbb látvány a számára.

7.  Amikor sírni lát, darabokra hullik a világa

Minden szomorú szipogásod egy késdöfés a számára. Nincs neki fontosabb, mint hogy megnyugtasson, és újra boldognak lásson.

8. Elengedni téged az egyik legnehezebb dolog a számára

Mindig is tudta, hogy egyszer menned kell. Minden lépéssel efelé haladtál, és ő támogatott is benne. De akár az első szerelem, vagy az első lakás, amikor elmész, összeszorul a szíve. Ami neked egy pillanatnak tűnik, neki az örökkévalóság, ha nem láthat minden nap.

9. Megtenné újra és újra

És mindezt bármikor szívesen megtenné érted újra és újra. Nincs az az áldozat, amit ne hozna meg szívesen bármikor érted, és amit megbánna.

Forrás: linkbeef.com

Nincsenek megjegyzések