Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Nagyon vigyázz velük: Ez a 3 csillagjegy még álmában is hazudik

Kutatások szerint egy nap akár több tucat hazugság is elhagyhatja a szánkat, az egész apróktól kezdve az orbitális nagy füllentésekig. Most következzen 3 csillagjegy, akik viszonylag sűrűn szoktak hazudni.
Kos

Legtöbb esetben a Kosok nem rosszindulatból hazudnak, hanem azért, hogy mentsék a bőrüket. Gazdag a fantáziájuk, képesek túldramatizálni a helyzetet. Annak ellenére, hogy magabiztosnak mutatják magukat, igazából sok a bizonytalanság bennük. A magán életükben is előfordulhatnak hazugságok, ezért figyelni kell rájuk.

Oroszlán

Az élet több területén az Oroszlánok igazán őszinték, és lehet is számítani rájuk. A szerelemben viszont előfordulhatnak füllentések, megígérik, hogy a csillagokat is lehozzák, csak hogy elérjék amit akarnak. A specialitásuk az érzelmi zsarolás. Ha tisztességes úton nem tudják elérni a céljaikat, gyakran megjátszák magukat, és gátlástalanul kihasználják az előnyös helyzetüket.

Skorpió

Ha egy Skorpió azt mondja, hogy “Jó reggelt!”, akkor ne higgyünk neki. A könnyes szemek se tévesszenek meg, hiszen ez is egy trükk, ugyanis a kimondott szavak leggyakrabban hazugságok. A Skorpiókkal való barátkozást azért kell óvatosan kezelni, mert mesterei a megtévesztésnek, és nagyon meggyőzőek tudnak lenni, kihasználva minden, számukra felkínált előnyös lehetőséget.

Nincsenek megjegyzések