Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

A magyar híradós a stúdióban sírta el magát - Ezért nem bírta könnyek nélkül

Andor Éva elsírta magát a gyermekhalálról szóló hír miatt.
Andor Éva, a Tények műsorvezetője az évek során megtanulta fegyelmezni az érzelmeit, de előfordult, hogy egy-egy drámai és szomorú hír miatt eluralkodtak rajta. 

- Nem is olyan régen történt, hogy itt a stúdióban sírtam el magam, mert egyszerűen nem lehetett kibírni könnyek nélkül azt a szenvedést, amiről egy kisgyerekét elvesztett apa beszélt. Folytak a könnyeim. Én azt mondom, hogy ez látszódhat az emberen. Hát nem mondhatom el ugyanúgy azt a szöveget, hogy borzasztó körülmények között elvesztette egy apuka a kislányát, meg azt, hogy kis mókus született nem tudom, hol - mesélte a FEM3 Caféban. 

A 43 éves tévés szerint fontos kiemelni: attól, hogy a híradósok uralkodnak az érzelmeiken, még nem kőszívűek. 

- Nagyon örülnék, ha a nézők nem kevernék össze a fegyelmezettséget és az érzéketlenséget. Mi fegyelmezettek vagyunk. Most képzeld el, hogy a következő hír felkonfja alatt, ami már teljesen másról szól, nekem folynak a könnyek az arcomon! Ha hallom, hogy mindenki röhög valamin a vezérlőben, nekem akkor sem lehet. Ez is nagyon nehéz - mondta Berki Krisztiánnak.

Nincsenek megjegyzések