Kefélésből lett házasság - A színész így jött össze a feleségével

Ashton Kutcher és Mila Kunis kapcsolata nem mindennapi módon kezdődött.
Ashton Kutcher és Mila Kunis az Azok a '70-es évek show forgatásán ismerkedtek meg egymással, amikor a színésznő még csak 14, későbbi férje pedig 17 éves volt. Mila Kunis első csókja is kamerák előtt zajlott, ami hihetetlenül aranyos, figyelembe véve, hogy leendő gyermekei apját csókolta meg először.

A pár kapcsolata akkoriban szinte testvériesnek volt mondható, ami nagyban köszönhető a korkülönbségüknek, ami abban a korban még hatalmasnak számított.

A sorozat forgatása után nem is találkoztak túl sűrűn, csak 2012-ben egy partin, ahol rögtön egymásra hangolódtak. Ashton Kutcher akkor vált el Demi Moore-tól, Mila Kunis pedig akkoriban szakított vőlegényével, a Reszkessetek, betörők!-ből ismert Macaulay Culkinnal, de még egyikük sem állt készen egy új kapcsolatra.

- A partin kezdődött az egész, amikor kimentem cigizni. Mila leszokóban volt, és nagyon nehezen bírta cigi nélkül, így kijött utánam, hogy fújjam felé a füstöt, hogy legalább ennyi nikotin a szervezetébe kerüljön. Aztán egyre közelebb és közelebb mentünk egymáshoz, evidens volt, hogy el fog csattanni egy csók köztünk. Egy kapcsolatra még nem álltunk készen, de egy kötetlen szexbarátságra nagyon is.

Vicces volt, mert egy évvel előtte mindketten szerepeltünk olyan filmekben, ami a szexbarátságról szól: Mila a Barátság extrákkalban, én pedig a Csak szexre kelleszben, mégis úgy döntöttünk belevágunk, mert ez biztosan működni fog, és nem lesznek érzelmek köztük. Pont mi! Érzitek az iróniát, ugye? Két ember hogy nem figyelhet ennyire a saját filmjeire? - mesélte a színész a The Howard Stern Show-ban tegnap.

Mila Kunis és Ashton Kutcher hivatalosan végül 2012-ben kezdett randizni, 2014-ben eljegyezték egymást, egy évvel később össze is házasodtak. Azóta két gyermekük is született: Wyatt és Dimitri.

Forrás...
Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés:

Kedvelj minket

Powered by Jasper Roberts - Blog