Heidi Klum 13 éves kislánya, Leni csodaszép! Biztosan a szupermodell anyuka nyomdokaiba fog lépni

Heidi Klum és Seal mesébe illő kapcsolatáról ódákat lehetne zengeni, azt hittük, ha két ember ilyen szerelmes egymásba, hogy minden évben újra megesküsznek, a szerelmük örökké fog tartani. Mint tudjuk, ez sajnos nem így történt, és 10 év után az álompár búcsút mondott egymásnak, de természetesen ezt nem tehették meg véglegesen, hiszen három közös gyerekük van. 
Azt is biztosan sokan tudják, hogy Heidi Klum legidősebb kislánya, Helene a zenészt megelőző kapcsolatából született. De azt már talán kevesebben, hogy Heidi és Seal már akkor egy pár voltak, amikor a német topmodell terhes volt kislányával. Seal jelen volt Leni születésekor, és a Renault Forma 1-es csapatának olasz ügyvezető igazgatójával, Flavio Briatoréval ellentétben, aki egy ideig ugyan tartotta a kapcsolatot kislányával, Leni „igazi” apukája nem más, mint Seal, és ezt Klum is számos alkalommal kihangsúlyozta.
Nos, most, hogy mindent tisztáztunk a 13 éves Leni születése körül, meg is kell mutatnunk milyen csodaszép fiatal lánnyá cseperedett, és hogy már most mennyire látszik, hogy édesanyja legjobb génjeit örökölte - írja a glamour.hu.
Leni Samuel és a 44 éves szupermodell Heidi Klum kellemes anya-lánya napot töltöttek el shoppingolással, sétálgatással egyik reggel New Yorkban. Nem csodálkoznánk, ha egy-két éven belül Cindy Crawford lányához, Kaia Gerberhez hasonlóan ő is a modellpályát választaná. Az biztos, hogy a szépsége megvan hozzá, kérdés, hogy ő is szeretné-e?
Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés:

Kedvelj minket

Powered by Jasper Roberts - Blog