Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Legyél Sarka Kata barátnője, ha szépségkirálynő akarsz lenni

Koroknyai Virág hivatalosan is bekerült a magyar szépségkirálynők táborába, vasárnap este Miss World Hungary-nek választották meg Sarka Kata versenyén.
Semmi elfogultság?

Június 18-án új névvel gyarapodott a szépségkirálynők magyar listája, ugyanis a Sarka Kata Miss World Hungary-jén Koroknyai Virág győzött, aki mellesleg a médiabábu barátnője.

Az újdonsült szépségkirálynő Instagramja a bizonyíték arra, hogy nagyon jó kapcsolatot ápol a verseny tulajdonosával és szervezőjével. Nézzük csak ezeket a képeket:
Miss World Hungary 2017👑 (@viragkoroknyai) által megosztott bejegyzés,



Az utóbbi fotó azért is érdekes, mert Hajdú Pétert és akkori párját leszámítva, mindenki királynő volt. Balról jobbra haladva láthatjuk Kulcsár Edinát, aki 2014-ben lett Magyarország szépe, majd jön Kiss Daniella, akit 2015-ben koronáztak meg. A kép jobb szélén pedig ott van Koroknyai Virág is. Milyen kicsi a világ, igaz?

Igen, igen! Topic Rocco, az Oriflame marketingese is ott volt a zsűriben, aki szintén pontozta a lányokat. Nem mellékesen még tavaly töltött fel egy képet, amin épp egy puszit kap az idei győztestől!
Rocco Topic (@roccotopic) által megosztott bejegyzés,

Forrás: offmedia.hu

Nincsenek megjegyzések