Ilyen egy orosz oligarcha fiának a válása: az asszonynak nem elég 2 millárd forint

Egy orosz oligarcha fia, Boris Zimin 2009-ben elvált feleségétől, majd vett magának egy helikopter 850 ezer fontért, de a mai napig nem fizette ki exének azt a pénzt, amelyet az asszony kért. Zimin szerint ugyanis túlzottan nagyvonalú volt korábban a nővel és gyermekeivel, amikor igent mondott 6 millió fontra és az már tényleg sok, hogy azóta ismét bejelentkezett a nő 1,15 millió fontért.
Ella Zimina azt állítja, viszonylag szerényen élnek, míg volt férje állandóan bulizik, a vagyona 40,5 millió fontra tehető, ráadásul van egy hatalmas jachtja, illetve egy helikoptere is. A nő egyébként egy 5 szintes 6 hálószobás házban él a kensingtoni Holland Streeten, amelyet még férjével kezdett el átalakítani miután megvették, de mire befejezték, elváltak - írja a abrit Standard.

A pár 1997-ben házasodott össze és állítólag élvezték azt az anyagi biztonságot, amelyet Zimin apja biztosított számukra. Dimitrij Zimin ugyanis több 100 millió fontos vagyonnal rendelkezik, amelyet a Szovjetunió szétbomlása után a telekommunikációból harácsolt össze. Zimin és neje 2014-ben Oroszországban állapodott meg abban, hogy a nőnek 6 millió fontot ad, de a londoni bíróság tovább 1,15 millió font kifizetésére kötelezte a férfit.

A családapa az utóbbi döntés ellen persze fellebbezett, és kijelentette, exe eleve kihasználta, a londoni bíróság pedig túl nagylelkű az asszonyhoz, vélhetően ezért is fordult hozzájuk. Nem mellesleg a bírósági költségek eddig 2,3 millió fontra rúgnak, amit az elmúlt 4 évben halmozott fel a marakodó pár.

Az asszony azt nehezményezte, hogy még férje ugyanolyan életet élhet eddig, addig ő ezt nem teheti meg. Volt férje ügyvédei szerint, akinek akár csak 1 millió fontja is van, annak igazi nehézségekkel nem kell szembenéznie. Ráadásul úgy tűnik, míg Zimin igyekezett minél gyorsabban megegyezni mindenben, addig az asszony erre nem volt hajlandó, ezért is kell ilyen sokat fizetni az ügyvédeknek. Még nem döntenek a bírók, hogy végül ki kell e fizetni az 1,15 millió fontot, de ha amellett határoznak, hogy az asszony követelése nem jogszerű, akkor Ziminának kell kifizetni a

Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés:

Kedvelj minket

Powered by Jasper Roberts - Blog