Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Királyi lett a mosolya Sofia hercegnének

Sofia hercegné gyönyörű nő, ám sokáig volt egy látványos szépséghibája.
Sofiának elég csorbán álltak a fogai, de úgy látszik, hosszú és kitartó fogászati kezelésekkel végre kiküszöbölte ezt a csorbát. Károly Fülöp, svéd királyi herceg feleségét tavaly kapták lencsevégre, miután az első kisebb korrekciós beavatkozást végrehajtották a fogsorán.

Elsősorban az erősen kiálló metszőfogait vették kezelésbe, aminek köszönhetően fokozatosan szépült Sofia mosolya. A “svédek Katalin hercegnőjét” a napokban, a svéd zászló napján fotózták le trónörökös párja oldalán, amint kifogástalan mosollyal integetett a népnek.

Az országban mindig júniusban ünneplik ezt a nemzeti ünnepet, ami egyébként I. Gusztáv király trónra lépésének napja is. A királyi család hölgy tagjai ilyenkor a svéd zászló színeiben pompázó, nemzeti viseletben ünnepelnek. A svéd király, XVI. Károly Gusztáv gyermekei három hintóval érkeztek az ünnepségre. Az egyikben a trónörökös Viktória koronahercegnő ült férjével és lányukkal. A második hintóban Magdolna hercegnő és férje, a harmadikban pedig Károly Fülöp és Sofia foglalt helyt, akik tavasszal jelentették be az örömhírt, hogy fiuknak, Alexander hercegnek hamarosan kistestvére lesz.

Nincsenek megjegyzések