Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Ambrus Attila apa szeretne lenni

Ambrus Attilának 13 év börtönről és korábbi tetteiről kellene beszámolnia gyerekének.
Nem először hallani arról, hogy Ambrus Attila, azaz a Viszkis gyereket szeretne vállalni 20 évvel fiatalabb feleségével. A Ripostnak most elmondta, hogy egy félelme azonban van: nem tudja, hogy magyarázza el majd a kisgyereknek miért is ült ennyi ideig börtönben.

"Elgondolkodtam, és egy kissé félek is a pillanattól, mit mondok majd a lányomnak vagy fiamnak arról, hogy ki volt az édesapjuk? Nyilván nem arra gondolok, hogy egy fazekasmester, aki műivel járja az országot, vásározik és fesztiválozik..." - mondta a lapnak. "Kétségkívül nem leszek rá büszke, hogy egy olyan történetet kell elmesélnem neki, amiben bankrablások és 13 évnyi börtön szerepel, de ha másra nem, arra jó lesz, hogy okuljon belőle. Nagyon nem szeretném, ha azok az éveim bárkinek is, de főleg a gyermekemnek mintául szolgálnának" - árulta el a 90-es években 30 pénzintézményt kirabló Ambrus Attila, aki reméli, hogy korábbi tetteivel együtt elfogadja majd őt édesapjaként gyermeke.

Nincsenek megjegyzések