Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Lassan már ételre sem lesz pénzük Gáspár Győzőéknek

Mint arról beszámoltunk, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) házkutatást tartott Győzikénél és lefoglalták az értékeiket.
- A NAV-ellenőrzés miatt mindenünket zárolták - kezdte Gáspár Bea a Sorry! magazinnak adott interjúban.

Bár először azt állították, hogy jól állnak anyagilag, Bea a lapnak bevallotta, hogy ez korántsem igaz, mivel épp belekezdtek egy lakásfelújításba és elfogyott minden tartalékuk.

- Most annyira nincs pénzem, hogy már az utcára se merek kimenni: nem tudom rendbe tetetni a körmöm és a hajam! Abban a porban és piszokban, ami a tartozás miatt van, már nem tudunk élni - mesélte a családanya.

- Anyagilag most nagyon le vagyunk nullázódva. Ilyen még sosem fordult elő! - folytatta.

Bea szerint egyelőre még nem lehet tudni, hogy mikor kaphatják vissza a lefoglalt pénzüket. Az ügyvéd viszont sokba kerül, a nyereménye nagy része is erre ment el. Győzike egyik Facebook-posztja szerint már a lányuk tandíját sem tudják kifizetni.

- Ha így haladunk, odáig jutok, hogy nem tudom majd kifizetni azt az ételt sem, amit szeretnék megvenni, mert minden pénzünk le van foglalva - mondta elkeseredve Bea asszony.

Nincsenek megjegyzések