Többmilliós luxusautókkal jár Gáspár Laci

Többmilliós luxusautókat vezet Gáspár Laci (38). Az énekes szerényen beszél élete legfontosabb közlekedési eszközeiről, amelyekért naponta hálát ad a sorsnak, hogy hozzájutott a különleges verdákhoz.
Az X-Faktor mentora gyerekkora óta rajong a sport­autókért, és a kocsik szépsége mellett a megbízhatóság és kényelem, ami dominál a vásárlás során.

– Mindig is rajongásig szerettem a sportautókat, és 2005-ben végre sikerült megvennem az elsőt. Rettenetesen boldog voltam – idézte fel első autójának emlékét Laci, aki az elmúlt 12 év alatt sokféle autó volánja mögött ült - írja a Blikk.

– Életem hetven százalékát autóban töltöm, így kiemelten fontos számomra a kényelem és a biztonság, hiszen nemcsak én, de a családom is gyakran jön velem. Az elmúlt időszakban rengeteget utaztam, mind az X-Faktor forgatásaira, mind pedig Kecskemétre, a saját éttermembe a fehér színű Porschémmal – magyarázta a zenész, akinek luxusautóját már 37 millió forinttól meg lehet vásárolni az autószalonokban. Bár Laci rajong a csúcsteljesítményű autókért, családapaként inkább a biztonságos vezetésre esküszik, mintsem, hogy padlógázzal száguldjon.

– 14 éve van jogsim, és szerencsére eddig sosem volt balesetem, még koccanásom sem! Van egy baráti társaság, amely tagjaival kijárok egy pályára, és ott éljük ki a száguldozás utáni vágyainkat, hiszen még ma is odavagyok az autóversenyekért, a driftelés a kedvencem. Tíz éve van is egy ilyesmi autóm, pontosan ugyanaz a Mazda ­RX-7-es modell, mint ami Vin Dieselnek van a Halálos iramban című filmben – magyarázta Laci, akinek még bevétele is származik ritka, közel 10 millió forintot érő járgányából.

– Gyakran kérnek fel, hogy kiállításokra is vigyem ki ezt az autót, olyan egyedi. Nagyon büszke vagyok rá, és akárhányszor rápillantok, mindig hálát adok istennek, hogy a birtokomban lehet egy ilyen sportkocsi. Amerikából származik, és ma már én magam is tudom szerelni, ha időm engedi, szoktam is bütykölni – magyarázta a mentor, akinek harmadik féltett kincse egy tűzpiros Audi.

Kicsi a világ

Kevesen gondolnák, hogy rokoni kapcsolat fűzi össze Gáspár Lacit és mentortársát, Radics Gigit, aki az énekes másod-unokatestvére. ­Ráadásul Gigi Oláh Gergő unokatestvére, így még az sem kizárt, hogy Lacit is rokoni kapcsolat fűzi az X-Faktor korábbi győzteséhez.
Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés:

Powered by Jasper Roberts - Blog