Kapros túróval töltött gombafej
Hozzávalók 4 személyre:
50 dkg gomba
0,5 dkg kapor
25 dkg juhtúró
5 dkg mustár
1 fél vöröshagyma
só, fehér bors
Elkészítés módja:
A gombafejeket megtisztítjuk, a szárát kiszedjük. Juhtúrót a felsorolt hozzávalókkal bekeverjük és a gombaszár helyén lévő kis üvegekbe töltjük a túrót.
A betöltött fejeket a szokásos módon kirántjuk. Sültburgonyával vagy rizzsel tálaljuk. Előételként is ajánljuk.
50 dkg gomba
0,5 dkg kapor
25 dkg juhtúró
5 dkg mustár
1 fél vöröshagyma
só, fehér bors
Elkészítés módja:
A gombafejeket megtisztítjuk, a szárát kiszedjük. Juhtúrót a felsorolt hozzávalókkal bekeverjük és a gombaszár helyén lévő kis üvegekbe töltjük a túrót.
A betöltött fejeket a szokásos módon kirántjuk. Sültburgonyával vagy rizzsel tálaljuk. Előételként is ajánljuk.