Sonkával töltött rolád
Hozzávalók 4 személyre:
8 db sós palacsinta
1 ek étolaj
30 dkg főtt, füstölt hús
1 közepes fej vöröshagyma
1 húsos zöldpaprika
1 cs petrezselyem
2 dl tejszín
bors, só
10 dkg Pannónia sajt
Elkészítés módja:
A hagymát és a paprikát megtisztítjuk, majd a főtt, füstölt hússal együtt aprókockákra vágjuk. Az olajat felforrósítjuk, majd a hagymát meg a húst belerakjuk. Tejszínnel felöntjük és beforraljuk. A tűzről levéve, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a felaprított zöldpaprikát és petrezselymet. Egyenként a palacsintákra egy csíkban felhalmozzuk, majd felgöngyöljük. Egy kivajazott tűzálló tálba, sorosan egymás mellé fektetjük. Sajtot reszelünk a tetejére és addig sütjük, míg meg nem pirul.
8 db sós palacsinta
1 ek étolaj
30 dkg főtt, füstölt hús
1 közepes fej vöröshagyma
1 húsos zöldpaprika
1 cs petrezselyem
2 dl tejszín
bors, só
10 dkg Pannónia sajt
Elkészítés módja:
A hagymát és a paprikát megtisztítjuk, majd a főtt, füstölt hússal együtt aprókockákra vágjuk. Az olajat felforrósítjuk, majd a hagymát meg a húst belerakjuk. Tejszínnel felöntjük és beforraljuk. A tűzről levéve, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a felaprított zöldpaprikát és petrezselymet. Egyenként a palacsintákra egy csíkban felhalmozzuk, majd felgöngyöljük. Egy kivajazott tűzálló tálba, sorosan egymás mellé fektetjük. Sajtot reszelünk a tetejére és addig sütjük, míg meg nem pirul.