Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Válságos Bajor lelkiállapota - Sírva telefonál feleségének Kínából

Kéthetes gyógykezelését tölti Kínában Bajor Imre, akiről előző héten derült ki súlyos betegsége: agydaganatban szenved, de egyelőre nem tudni, jó- vagy rosszindulatú a tumor. Felesége féltve engedte el Ázsiába, de bizakodik benne, hogy tudnak javítani a színész kritikus állapotán. Imrét az útra fia kísérte el, a legújabb információk szerint azonban Bajor lelkiállapota válságos.
 
Az Új Ász megtudta, Imrének nagyon hiányzik felesége, Ildikó, aki betegségének első szakaszában, amikor a nyilvánosság számára még ki sem derült, mi a baja a színésznek, kitartóan gondoskodott róla, egészen addig, amíg a kínai gyógykezelés mellett döntöttek. Most el kellett engedniük egy időre egymás kezét, ez pedig nagyon megviseli a lelkileg amúgy is ingatag színészt.

– Naponta többször beszélnek egymással, rendkívül nehezen viselik, hogy nem lehetnek együtt. Kivételes az ő kapcsolatuk, szinte még elő sem fordult, hogy ilyen hosszú időt kellett volna külön tölteniük, ráadásul, amikor ilyen komoly a helyzet – kezdte lapunknak Bajor egyik színész barátja.

– Bizony többször eltörik a mécses Iminél a telefonbeszélgetések során, mert nagyon hiányzik neki a felesége. Amúgy is érzékeny ember, most még jobban kikészíti a betegsége, a bizonytalanság. A fia sem lehet mellette a nap 24 órájában, biztosan magányos. Nagyon szorítunk neki, hogy megnyerje a harcot ebben a nehéz küzdelemben – tette hozzá.

Forrás: Új Ász