Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Kökény Attila: féltem a gyermekeimet

Kökény Attila legszívesebben a széltől is óvná a gyermekeit. A Megasztár egykori felfedezettje a Like magazinnak elárulta, csemetéi kifejezetten cikinek tartják, ha megjelenik az iskolai eseményeken.

"Nagyon óvom őket. Manapság már azt sem hagyom, hogy nélkülem menjenek el kirándulni. Persze tudom, hogy ez nagy marhaság, de nem tehetek róla, egész egyszerűen féltem a gyermekeimet. Utálják, ha velük akarok menni. Mostanra odáig fajult a helyzet, hogy már meg sem merik mondani, amikor kirándulni mennek. Inkább megpróbálják elsunnyogni a dolgot, aztán általában az utolsó pillanatban árulják el, így már nincs időm felkészülni rá, és átszervezni a napomat - meséli Kökény Attila, akinek idén nem lesz ideje a gyermekeivel v"akációzni.

"Ebben az évben elmarad a nyaralás. Lesz egy szimfonikus nagykoncertem augusztusban és majd megyek ki New Yorkba videoklipet forgatni. Két dalt készítettem hozzá" - mondja az énekes, aki még nem tudja, melyiket használja majd fel a kisfilmhez. Valószínűleg feltölti közösségi oldalára, hogy a rajongók döntsék el.

Forrás: Sztárklikk