Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Börtönben volt Justin Bieber

Eléggé rájár a rúd Justin Bieberre az elmúlt időszakban. Egyre több botrányba keveredik az alkohol és a drogok miatt, viselkedése pedig egyre megbotránkoztatóbb!

A napokban letartóztatták a popsztárt, és egy miami börtönbe vitték, ahonnét 2500 dolláros óvadék ellenében engedték szabadon. Nem kis pénzbe került a 19 éves sztárnak a szabadulása, reméljük nem fog visszakerülni...

Miért került börtönbe a fiatal sztár? Justin Bibert azért tartóztatták le, mert illegális autóversenyzésen érték. Túl gyorsan hajtott, és amikor a rendőrök megállították, akkor utasításaiknak ellenszegült.

A járőr azért szálította ki a kocsiból, mert úgy vélte, hogy Justin alkoholt fogyasztott. Később kiderült, hogy nemcsak, hogy ivott, de a drogtesztje is pozitív lett. Ráadásul érvényes jogosítványa sem volt!

Alig szabadult a börtönből, de a tinisztár már Panamában sütetti a hasát, önfeledten csajozik és szórakozik. Egyáltalán nem úgy tűnik, mint aki megbánta tettét...

Forrás: Napiász Online

Nincsenek megjegyzések