Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Direkt castinggal erősít a Csillag születik

Túl sok az egyéni produkció a Csillag születik-ben, és túl kevés a csapat az eddigi jelentkezők között, ezért az RTL Klub a direkt casting módszere mellett döntött. A Blikk például úgy tudja, hogy az RTL megkérte az X-Faktor egyik koreográfusát, hogy hozzon össze egy női táncosokból álló csapatot, ami ilyen formában indulni tudna a műsorban. A Blikk informátora szerint az RTL egy olyan, 6-7 főből álló lánycsapatot rendelt, "akik szexik és persze jól táncolnak", ez lehetne a korábbi Bad Boyz formáció női megfelelője.

Schiwert-Takács László, a Csillag születik felelős szerkesztője elismerte, hogy valóban terveznek ilyet, de szerinte ez a módszer egyáltalán nem idegen a tehetségkutató műsoroktól, és ők soha nem titkolták, hogy élnek a direkt casting módszerével. "A direkt casting lényege, hogy olyanokat is megkeresünk, és indulásra biztatunk, akik maguktól nem jelentkeznének a műsorba" - mondta el a szerkesztő.

Az Csillag születik stábja ezen a hétvégén is öt vidéki városba utazik el, hogy szereplőket keressenek a hamarosan induló műsorhoz.

Forrás: Comment blog

Nincsenek megjegyzések