Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Csonka András a TV2-n

Csonka Andrást külföldön kapták lencsevégre nyaralás közben. A műsorvezető a TV2 Mokka című műsorában mesélt a pillanatról és a nyár további részéről.

Luxushajón pihent Csonka András, amiről az egyik napilap is beszámolt, miután egy olvasó lencsevégre kapta a színészt.

- A tények magukért beszélnek. Vicces, mert azt is tudom, hogy mikor készült a fotó. A barátom felesége, amikor ott ült velünk a medencében, azt mondta, hogy úgy látta, mintha fotóztak volna. Mondtam, biztos a gyereket fotózták körülöttem - kezdte a reggeli műsorban Csonka András, akit csupasz felsőtesttel láthattak a hajó fedélzetén.

- Merészség volt a részemről, de ha így szoktak a medencében fürödni, akkor mit csináljak? - viccelődött Pici, aki Velencéből indult és Velencéig jutott.

A színész elárulta: az utazás után már nem sokat pihen.

- Sajnos a nyaralásnak már nagyjából vége van, bár még lesz egy kis Balaton, ami természetesen kihagyhatatlan program az életemből. Most már beindul a munka is, mert a nyaralás utáni első feladat vasárnap a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon lesz, ahol Cserháti Zsuzsa és Máté Péter dalaiból rendeznek egy gálaestet. Ez igazán nagy sikertörténet, mert már negyedik alkalommal rendezik meg - tette hozzá Csonka András.

Forrás: Story Online