Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Cseke és Kökény nem csak színpadon gerjed egymásra

 A Nagy Duett tíz párosánál komoly szexuális energiák lengik be a levegőt. Cseke Katinka és Kökény Attila például péntek délelőtt a TV2 folyosóján megállás nélkül cicázott egymással.

– Attila még nem tudja, hogy majd én hordom a nadrágot, az lesz, amit én akarok – mondja a Jóban Rosszban színésznője, Cseke Katinka. – Ennek a fiúnak még gőze sincs, hogy mit vállalt velem! Tiszteletben tartom persze, hogy nős, de azért – persze kizárólag szakmai megfontolásból – elkapom a grabancát! – mondja nevetve, miközben a kanapén üldögélő Attilára kacsint.

A másik túlfűtött páros Király Linda és Szabó Győző. Az énekesnő boldog, hogy a macsó színészt „dobta ki neki a gép”. – Győző kiválóan énekel, legalábbis ez így volt tíz évvel ezelőtt, amikor először és utoljára találkoztunk a Szerelem utolsó vérig című film munkálatai során – mondja Linda.

– Mindketten felkészültünk arra, hogy a közönség majd össze akar hozni minket. Hogy ezt miként kezeljük, még nem tudjuk, de biztosan kitalálunk valamit, ugye, Győző? – kérdezi kacéran Linda.